Dr. Alexandra Bene, medic specialist dermato-venerologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (în anul 2011), dr. Alexandra Bene a ales ca ramură de specializare dermato-venerologia. A urmat pregătirea în rezidențiat în cadrul Clinicii Dermato-Venerologie Cluj-Napoca, iar în anul 2016 a susținut examenul de specialitate. Tot în acest an a început colaborarea cu Clinica Someșan Baia Mare, iar apoi cu Clinica Medispa, iar un an mai târziu cu Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. De la începutul anului 2017 a colaborat cu Gazeta de Maramureș, unde a publicat săptămânal articole de interes dermatologic.

Pregătire profesională:

 • Innovia, the management vision in medicine – curs de competențe antreprenoriale – 2017
 • Workshop Basic injection techniques of fillers Princess Academy – martie 2015
 • Dermatologie neonatală și pediatrică – martie 2015
 • Bazele dermato-cosmetologiei – iulie 2013
 • Dermatoscopie – martie 2013
 • Curs de formare continuă „Școala dermatologică Ieșeană” – aprilie 2013
 • Dermatologie chirurgicală – curs de inițiere, martie 2012

Afilieri:

 • European Society for Lasers and Energy Based Devices (ESLD)
 • Societatea Română de Dermato-Oncologie (SRDO)
 • Asociația Dermatologilor Transilvani
 • Societatea Română de Dermatologie

Dr. Ana Oțel, medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

Pentru mine, alegerea acestei specialități a fost una naturală, călăuzită de certitudinea că mi se potrivește. Mereu o perfecționistă, pasionată de „lucrul bine făcut” și cu o răbdare nativă pentru detalii; aceste lucruri, însumate cu dorința de a lucra cu oamenii și de a-i ajuta, au rezultat în alegerea drumului care m-a condus azi să practic aceasta frumoasă meserie.

 

Am avut posibilitatea să lucrez cu medici excepționali, atât în țară cât și în străinătate, care m-au ajutat mult să învăț, să evoluez și să perfecționez tehnicile pe care le stăpânesc azi.

 

Vă aștept să ne cunoaștem pentru a aduce un plus de sănătate și frumusețe vieții dumneavoastră.

Cu stimă, Dr. Oțel Ana

Dr. Andrei Martin, medic specialist chirurgie plastică, reparatorie și microchirurgie reconstructivă

Sunt implicat în realizarea intervențiilor de chirurgie plastică și estetică de orice tip, cu interes special în domeniul chirurgiei reconstructive și estetice a sânului, precum și în procedurile de înfrumusețare nechirurgicale, minim invazive.

Experiența profesională a echipei cu care lucrez aduce un plus de valoare, fiind conectați în permanență și mereu la curent cu noutățile acestui domeniu. Mă bucur că am putut aduce în premieră pentru România, implementând încă din 2005, conceptul de Medical Spa, în Cluj-Napoca. Consider că atenția acordată omului și individualizarea actului medical este esențială atunci când îți propui să răspunzi în totalitate nevoii și așteptărilor pacientului.

Dezvoltarea relațiilor de durată în rândul pacienților, încrederea pe care aceștia mi-au oferit-o de-a lungul timpului, îmi consolidează poziția printre medicii recunoscuți din țara noastră.

Dr. Ioana Szasz, medic specialist dermato-venerologie

Laura Datu, tehnician laser

Cu o vastă experiență în tratamentele pe bază de lumină, Laura Datu ocupă poziția de tehnician laser în cadrul clinicii noastre. În perioada 2005-2013 a ocupat funcția de tehnician estetică medicală în cadrul Epiderma Inc (Québec) și în cadrul Institutului de beauté Pellissima, Montréal (Québec), Canada. În cadrul acestor instituții, Laura a oferit consiliere clienților, s-a ocupat de vânzarea contractelor de servicii dermato-estetice, a coordonat echipele din care făcea parte, a efectuat epilare definitivă prin metode laser și proceduri de microdermabraziune. Aceasta activitate o continuă în cadrul Clinicii Medispa Baia Mare, din anul 2017.

Daiana Senchiu, receptie

Share